Nädalavaheldusest Mysores ja mujal

Täna on nii taevalik ja tuline päev, et tahaks hõisata. Ei teagi – või noh, äkki isegi tean – mis selle südame nii kergeks teeb, et ei saa mitte vaiki olla.
Ärkasin hilja ja pisut toas silmi vidutades koristasin siit-sealt, pesin aknalauda ja -trelle, kraanikausski sai särama pandud. Siis veel ühte-koma-teist ja lendlesin õue, et poest vajalikku tuua. See on see palgapäevajärgne esimene ostoks, kus tavaliselt saab pisut kallimaid hommikusöögihelbeid osta või uut kreemi katsetada, kuna kõik on nagunii otsas ja praegu on võimalust valida muu kui hinna järgi! :)
Ilm on märkamatult suviseks muutunud – lausa selline, et kui Eestis juulis selline temperatuur ja lauspäike oleks, siis kutsutaks seda hellitavalt kuumalaineks. Mina püüdsin kiirel kõnnakul õhku liikuma panna ja tatsusin terve tee CMH Roadile, et “oma” poest kõik vajalik saada.
Pärast kolme kotiga riksasse istudes palusin end pisut varem masinast välja lasta ja rebisin viimased sajad meetrid kotte käe otsas, aga ikka mõnusalt läbi palavuse. Värskendasin end minnes piimakokteili ja tagasitulles hapu apelsini mahlaga! Ei oskagi paremat tahta, kas teate.

Eile käisime roadtripil Mysores. Olime sellest tööl nädala sees rääkinud, aga ei osanud suuremat loota – reisikaaslased on sellised muutliku meelega lõbujanulised loomad, et alati võib juhtuda, et plaan muutub poolelt sammult.
Aga ei! Yasar oli nähtavasti reedel juba suvalise bussi peale istunud ja lõppeks Mysoresse jõudnud – seal siis hotellitoa võtnud ja meie saabumist ootama jäänud.
Meie hakkasime 7 paiku hommikul Bangalorest Tanya, Giorgio ja Dheerajiga sõitma ning mingil ajal enne lõunat olimegi päral. Mina ei olnud silmatäitki maganud, nii et soe õhk ja reisirõõm ajasid suisa hüperaktiivseks. Registreerisime Yasari hotellist välja ja läksime loomaaeda. Seal saime veel kahe Dheeraji sõbraga  kokku ja kondasime järgmised tunnid suurel maa-alal ja vaatasime loomi.

Leia pildilt loom

Yasar ja Dheeraj

Loomi näeb igal pool, aga sellliseid silte ikka igas riigis ei ole:

Ära lase ahvi õhust tühjaks!!

Inimsööja-zebra

Ahv paneb laksu ära ja siis ei aita mullitissiga kurguarst ka

No ausalt, ei tahtnud need loomad sellise palavaga eriti midagi teha ja üsna pea olime isegi päris läbi.

Sõitsime Dheeraji sõprade soovitatud meelelahutusparki Planet X, kus pidavat süüa ja möllu saama. Menüü oli küll üsna asjalik, aga isegi Mysores arvatakse, et euroopalik toit koosneb ühest osast lihast, ühest osast kentsakast kartulist ja kahest osast piprast… Vuhh.
Igatahes säädsime end seitsmekesi Dheeraji pisikesse Daewoosse ja sõitsime mäe otsa, kus saab kaunist vaadet nautida. Jõudsime sinna täpselt päikeseloojanguks, mis…oeh…oli hirmus ilus.

Edasine läks pisut pingelisemaks, kuna mina ja Tanya tahtsime kindla peale tagasi Bangaloresse tulla, aga teised paistsid kõik Mysoresse jääda soovida…ja Dheeraj va tuulelipp muutis iga 100m tagant meelt. Lõpuks paistis, et suurem osa meist sõidab siiski tagasi…aga järgnes suur hulk ajaraiskamist ja pidevat plaanide muutmist ja… Bah.
Tagasi sõitma hakkasime millalgi 10 ajal ja jõudsin koju kella 1ks.
Lõpp hea, kõik hea, onju.

Ei teagi mida oma ülejäänud pühapäevaga nüüd peale hakata, omal hing nii kerge. Tõuse või lendu.

Üks vastus

Lisa kommentaar